fbpx

Николета и Джулиес се запознават  чрез социалната мрежа миналата година.  Двамата бързо осъзнават, че имат еднакви музикални амбиции и правят дует. За първата си песен изпълнителите се обръщат към “BG MUSIC” и техния доказан хитмейкър Jay Cee. Джулиес и Николета намират своя бийт с модерно звучене и пускат своето дебютно парче “Забивай”. Песента се отличава с нов ритъм и свеж клип, сниман от Радостин Събев “Шошо” от SkyBrothers. Парчето бързо се завърта по “Box TV”, “BG MUSIC” и тн. За следващия си проект дуетът забърква още по-комерсиален трак  – парчето “Стига”, отново продукция на Jay Cee.

Джулиес е роден в гр. Варна, но е израства в гр. София. Биологичният му баща се завръща на Сейшелските острови, когато детето е едва 4-годишно. На 12 години бъдещият изпълнтел заминава с майка си за Англия. През 2013-а момчето – вече мъж, завършва бакалавър с чужди езици в Нотингам и въпреки че отлично владее пет езика, се връща в България, за да търси реализация в музиката. Джулиес участва в “X-Factor” през 2015 г. Той завършва с участие в последния кръг преди големите концерти – къщите на съдиите.  Джулиес записва съвместни песни с Пламена Петрова (“Летен Сън”) и с Дует Мания (“Първа Среща”), отчита се със солов дебют (“За мен забрави”) и, разбира се, прави парчета с дългосрочния си дуетен партньор – Николета.

Николета е родена в гр. Добрич и до 18-годишна възраст живее там. Още от малка тя решава, че един ден ще се занимава с музика като майка си, която е ръководител на група за народно пеене. Именно тя й помага да доразвие своя талант. Николета взема участие в много музикални конкурси, пее в училищни тържества и т.н. Като ученичка участва в хора на Захари Медникаров. След като получава дипломата си за средно образование Николета се мести в гр. Варна, където завършва  Техническия университет и вече е дипломиран инженер. Изпълнителката се записва на уроци по пеене при известния музикален педагог Мила Маврова, чиито възпитаници са също Гери-Никол, Славин Славчев и други варненски изпълнители. През 2015 г. Николета участва в “X Factor”, но там не успява да пробие. Две години по-късно тя сформира дует с Джулиес.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.