fbpx

Рок-група Julian’s Laughter е в състав: Славин Славчев (Вокали, бас китара), Милослав Петров (Клавир, бек вокали),  Николай Николаев (Барабани, Програминг), Тихомир Василев(Китара, бек вокали).

От невръстна възраст Славин Славчев попада под звуците на титанични групи като Toto, Deep Purple & Whitesnake. За кратко време пее в „Хор на варненските момчета и младежи“. Формира и става фронтмен на няколко групи,  между които Resonance & Century. През 2014-а на шега решава да се яви на кастинг за X-Factor България и безапелационно печели формата.

Милослав Петров е лекар по професия, но музикант по душа. От малък пее в градския хор и свири на пиано. От поп, фънк и соул, през рок и етно-джаз, музикалните му възгледи почти не познават граници. Задно със славн пише песента „Тъмносиньо“, която излезе през 2016-а.

Барабанистът Николай Николаев сяда за първи път зад барабаните на 13-годишна възраст. Само година по-късно печели награда в “Sofia Drum Day 2010”. Заедно с бившата му група “Анекдот” обикаля множество конкурси, на един от които се запознава със Славин, Милослав и Тихомир (част от тогавашната Century). С “Анекдот” участва в “Голямото рок междучасие 2016”, като се класират на престижното трето място.

Тихомир Василев започва да пее в „Хор на варненските момчета и младежи“ на 7-годишна възраст и остава с него 12 години. На 15, следвайки примера на свой приятел, започва уроци по класическа китара при Любен Хараламбиев. Вокалист/китарист е на няколко варненски групи, преди да срещне Славин и Милослав, с които музиката придобива нов смисъл и значение.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.