fbpx

DOCCIYI, ALONEBEATS & PLAMSKI – 1stLine

 

1stLine се запознават покрай своето хоби – музиката. По отделно работят в доста проекти с различни артисти. Общото между тях е това, че в повечето песни  AloneBeats стои зад музиката и аранжимента. Именно той събира тримата, за да направят няколко общи проекта в края на 2018 г.

Иван Янакиев Иванов  (DOCCIYI / ДОКИ) е роден  в гр. Шумен. Завършил е бакалавърска степен по Маркетинг и магистърска по Корпоративен Маркетинг в Икономически университет – Варна, както и магистърска степен по Здравен Мениджмънт в Медицинският университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Музиката винаги е била негово хоби като по-сериозно се занимава с това от четири години. Съосновател на музикално студио ПЕТИ ПОЛК през 2015 г.

Добромир Атанасов (AloneBeats) e rоден на 26 ноември в гр. Шумен. Занимава се с музика от 2010 г. Започва да изучава самостоятелно музикален софтуер. В края на 2010 г. записва първата си хип-хоп песен с авторски музика и текст. Към настояще живее във гр. Варна и се занимава с реклама, композиране и обработка на песни. Хобито му е да колекционира и поправя професионални аналогови плеъри от 80-те и 90-те години.

Пламен Златев (PLAMSKIA) е роден на 14 Април. В момента завършва висшето си образование в Шуменският университет специалност Инженерна логистика. Развива собствен бизнес в Англия и по конкретно в Лондон в сферата на маркетинга и услугите. В свободното си време се занимава с (web design, beat making, mixing & mastering). Музиката винаги е била неизменна част от живота и ежедневието му.

Песента, с която 1stLine ще се явят на BG Music Festival 2019 е първата песен, която са направили заедно – „Леко“.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.