fbpx

DARA с първи стъпки към олтара в „Само мой“

Written by on 15/02/2024

DARA с първи стъпки към олтара в „Само мой“

Сватбени камбани за Дарина Йотова – DARA – тя обяви годежа си в социалните мрежи по време на ваканция в Тайланд. Прекрасният пръстен на ръката на момичето с варненски корен и глобално бъдеще в музиката върви с премиера на песен. Романтичното парче е озаглавено „Само мой“ и излезе навръх за празника на влюбените – 14 февруари.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта – да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя DARA. „Tя е изненада не само за вас, но и за целия ми екип. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме. Call me lil miss fiancé.„, написа поп звездата в Instagram.

„Хиляди благодарности на Роби Николов , който финализира песента за броени часове, на страхотния ми екип „Вирджиния рекърдс“ , който реагира светкавично и направи премиерата възможна. “Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха “любовна песен” за 14 февруари.“

След като приключи втори сезон като ментор в „Гласът на България“, DARA се завръща в прайм тайма на bTV в друго шоу, но като участник. След броени дни тя ще покаже танцувалните си умения в Dancing Stars.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.