fbpx

Пловдив отпразнува любовта с Мария Илиева

Written by on 19/10/2023

Пловдив отпразнува любовта с Мария Илиева


Певицата изнесе запомнящ се концерт в пълната зала „СИЛА”

Турнето на Мария Илиева „Любов” премина със зашеметяващ успех през културната столица на България снощи. Публиката в препълнената зала „СИЛА” пя и танцува на най-големите хитове на звездата.

„Пловдив, вие напълно заслужено носите думата любов в името си! Благодаря ви, че ми я подарявате,” – с тези думи Мария се обърна към пловдивската публика, като не пропусна да благодари и на Община Пловдив, че толкова успешно се грижат за развитието на културата в града.

По време на двучасовия спектакъл с някои от най-значимите музиканти на българската сцена Мария Илиева получи нестихващи аплодисменти, цветя и любов от публиката. Певицата смени две рокли, изработени специално за нея от топ дизайнера Радичев. След концерта Мария се снима с всички желаещи почитатели до малките часове на нощта.

Сред специалните гости вчера беше Рафи Жамакорцян, композиторът на „Остани тази нощ”. След емоционалното изпълнение, което предизвика бурни аплодисменти и изправи публиката на крака, Мария му благодари лично, че по толкова красив начин е облякъл в музика текста на Дамян Дамянов.

Засилено присъствие имаше от участници в „Гласът на България”. Освен трио Тринити, които изпълняват беквокалите по време на концертите, и Габриела Колева – GABO, която открива концертите от турнето, в залата присъстваха и отправиха специални поздравления талантливите Арика Адамс от отбора на Мария Илиева и Атанаска Тенева от осмия сезон на предаването. „Изненадаха ме толкова приятно! През годините „Гласът на България” е формат, доказал се, че освен да открива феноменални таланти, създава и приятелства. Щастлива съм, че съм част от това и… Отбор Мария ще спечели тази година!”

Следващият концерт на Мария Илиева от турнето е на 19.10. в гр. Благоевград, а на 24.10 и 26.10. предстоят Сливен и Ямбол.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.