fbpx

Митко Петров и песента му „Без заглавие“ се превърнаха във вълнуващ сватбен подарък

Написано от от 28/10/2019

Митко Петров и песента му „Без заглавие“ се превърнаха във вълнуващ сватбен подарък

 

На връх Димитровден, Митко Петров сподели, че е бил сватбена изненада. Песента му „Без заглавие“ вече няколко пъти е била избирана за песен за първия сватбен танц на няколко младоженци за изненада на изпълнителя, но този път изпълнението му на живо е било изненадата за влюбената двойка.

Митко Петров споделя: „Без заглавие“ е моята специална песен, която се превърна в още по-специална за някои. Не съм мислил никога, че толкова много хора и двойки ще се влюбят в тази мелодия и текст, и ще я изберат за един от най-важните моменти в живота си. Сънувах я, а тогава нямах муза, за която да изпея тези думи – точно това е и причината песента да бъде без заглавие. Тя е просто силно емоционално признание в любов и вече след няколко младоженци, които изненадващо за мен си я избраха за първи сватбен танц, този път аз и изпълнението ми на живо бяха изненада. Тук „Без заглавие“ носи името „Снежана и Александър“! Бъдете щастливи!“

 

Напомняме, че именно с тази балада изпълнителя получи първата си награда от Българско национално радио през 2016-та година. А през последните три месеца най-новия сингъл на изпълнителя „Сети се“ бе в първите позиции в различни чартове.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST