fbpx

Мария Илиева завърши славно лятната част от националното си турне

Written by on 18/07/2019

Мария Илиева завърши славно лятната част от националното си турне

Турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ получи най-добрия възможен завършек на лятната си серия в морската ни столица.

Варненци за пореден път показаха огромната си обич към Мария Илиева, препълненият летен театър беше на крака, пееше и аплодираше мощно изпълненията на певицата. Обичта е взаимна и това се усещаше в енергията и общуването между сцената и публиката.

Мария Илиева отново покани свой фен на сцената до нея, за да му изпее любимата му песен. Този път жребият отреди победителят да бъде… Мария Илиева. „Това е най-страхотното съвпадение! Винаги във Варнa ми се случват специални неща“, сподели певицата. Варненката излезе на сцената с двете си дъщери, а Мария направи момента още по-интимен, когато ги покани да седнат до нея. Самата тя също седна и с много чувство им посвети „Нека вали„.

Влади Ампов – Графа се появи на екраните със специално видеообръщение към варненци, които толкова силно пяха „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме„, че Мария беше убедена, че са се чули чак в София. Изненадващо на сцената излезе победителят в „Като две капки вода Стефан Илчев. Двамата изпълниха в дует една от емблематичните ѝ балади „Сама„.

След три биса и нестихващи аплодисменти, Мария Илиева се срещна за автографи и снимки с всички фенове. От специален мърчъндайз щанд публиката можеше да се сдобие с албуми и тениски на звездата.

С осем от най-добрите музиканти зад гърба си, с впечатляващи екрани и мултимедия, със специално изработени тоалети, дело на Вяра Лазарова (FEDE), вокалистката даде най-доброто от себе си в ПловдивБургас и Варна.

Както MySound.bg вече писа, грандиозният финал на турнето ще е в София, зала 1 на НДК, на 22 октомври. За там певицата обещава още по-мащабна продукция и много изненади на сцената.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.