fbpx

Лили Иванова: Важно е какво ще оставиш след себе си

Написано от от 25/04/2019

Лили Иванова: Важно е какво ще оставиш след себе си

Примата на българската музика Лили Иванова навърши 80 годинив вчера. Тя призна, че на този ден прави винаги нещо специално.

„Не обичам фойерверки, но най-близките ми приятели винаги са с мен“, каза певицата пред bTV.

За именитата българска звезда най-важното е да остави нещо след себе си.

„Много е важно обаче какво – къщата ще се срути, само изкуството е вечно. Аз няма какво да оставя, освен творчеството си“ – заяви Иванова.

Най-скъпи за легендарната певица са публиката, песните и текстовете. Категорична е, че оценката на хората за творчеството й е много важна за нея.

„Ние сме едно цяло с публиката и така вървя през годините“ – сподели Лили Иванова. Не живее в миналото и за нея е важно какво се случва днес.

Лили Иванова е категоричният символ на българската песен. Музиката ѝ съпътства живота на поколения българи. Остава вярна на стила си и няма да отпразнува шумно рождения си ден. Предпочита да застане пред своята публика, която ѝ отговаря само с уважение.

Най-големият комплимент за един артист са разпродадените месеци напред зали, а и тази година националното турне на Лили Иванова, което преминава през най-големите спортни арени в страната, е разпродаден.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST