fbpx

Китайците във възторг от Крис Костов

Written by on 27/01/2019

Китайците във възторг от Крис Костов

 

Вчера Лео Ли – музикалната партньорка на Кристиан Костов, който участва в най-голямото тв шоу в Китай Singer 2019 написа дълъг пост в личния си профил в местната социална мрежа след неговото представяне на сцената с Crazy.

 

„Сериозно дете с поведение на възрастен. Любопитен чаровник. Човек, говорил от детството на своя дядо: „Искам да те защитя“, разказа майката за нейния малък Крис. Когато  бил на 2 години, всеки път, когато при неговия брат е идвал учителят му по пиано, той през цялото време е докосвал инструмента и е отказвал да го пусне.  Детето е трябвало да бъде отдръпвано, за да може по-големият му брат спокойно да се обучава. Това продължило повече от година, докато Крис навършил 3 години и половина и учителят казал, че няма друг избор, освен да започне да обучава хлапето да свири на пиано.  Уроците продължили до неговото пълнолетие. А тази вечер ние чухме песента Crazy, поставила  основата на неговата силна връзка със сцената. На 13-годишна възраст първата песен, която той изпълнил в цялост на сцена била именно Crazy. А сега, на 18, появата му на сцената на #Singer2019 положи началото на неговата връзка с китайската публика.

 

 

Преди това състезание всички отидохме на екскурзия до планината Юелу, където Крис внимателно започна да разпитва за историята на всяка сграда, а когато разбра, че зданието е там вече 1000 години, той стоя като омагьосан дълго време и след това каза, че макар да не знае цялата история, може да усети „дъха на времето“.  Българинът каза също, че ще разкаже в бъдеще на децата си за тези посторйки и култура.

 

 

Кристиан не просто пя, а живя на сцената. На вас хареса ли ви неговото представяне? Той каза също, че рейтингът и конкуренцията са без значение, защото най-важното е, че зрителите го виждат на сцената всеки път различен, нов и развиващ се. Пригответе се да видите следващата седмица един още по-различен Крис“, написа Лео.

Лео Ли е телевизионна водеща в Hunan Television, Mango TV, актриса, автор и изпълнител на песни. Тя се ползва с голяма репутация и има почти 4 милиона последователи във #Weibo. А този пост е харесан 6000 пъти и под него има 1400 коментари и 400 споделяния.

 

Нейните думи за нашето момче са достигнали до много хора в Китай.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist