fbpx

Васил Найденов с емоционален концерт в Гранд хотел Банско

Written by on 29/12/2018

Васил Найденов с емоционален концерт в Гранд хотел Банско

 

 

Наугасващата звезда на българската поп сцена Васил Найденов изнесе предновогодишен концерт в „Гранд хотел Банско“. Близо два часа Васко раздаваше емоция и глас с невероятните си хитове, предаде Канал3.

Домакините от луксозния хотел в най-известния български ски курорт се бяха погрижили на публиката да не липсва нищо. Освен вечната музика на Васил Найденов от Гранда предложиха отношение и сервиз в залата, които накараха развълнуваните гости да се почувстват като на домашна, уютна и близка среща с любимия си изпълнител. Самият Васко Найденов също в типичния си стил накара почитателите си да са не просто зрители, а и участници в откровения и въшнуващ рецитал. Като жест и благодарност към младите хора у нас, които не спират да търсят, създават и популяризират българската музика Васко Найденов покани на сцената собственика на БГ мюзик ченъл Денис Касъмов, който партнира за случването на страхотния концерт в Банско.

Повече от десет мегахита изпълни Васил Найденов, след като публиката го върна на сцената за бис. “Целувайте се, обичайте се има смисъл” с тези думи Васил Найденов завърши невероятните близо два часа, в които раздаде вечните си хитове и вдъхнови с глас, думи и присъствие публиката в „Гранд хотел Банско“.

Снимка: Канал3


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist