fbpx

Теди Кацарова: Море, фламинго, кеф…

Written by on 03/08/2018

Теди Кацарова: Море, фламинго, кеф…

Силвия Кацарова, дъщеря й Теди Кацарова, Дичо, Драго Драганов, Сашо Диков и дъщеря му Петя Дикова купонясваха заедно в къмпинг Градина, а компания им правят  и Djane Monique, и Владо Николов.

Звездната група е заедно на Българското Черноморие, откъдето публикуваха снимки в социалните мрежи. Под кадрите певицата Теди Кацарова написа:

„Море, фламинго, кеф. Прекарахме страхотен ден в Градина, бяхме на парти на Джейн Моник в един бийч бар в къмпинга. Беше много весело.“

„Веднага хора наобиколиха Теди и Силвия Кацарови, а розовото фламинго е мое“, разказа пред 24 часа Драгомир Драганов и се пошегува, че може да дава надуваемата атракция под наем за снимки на плажа.

На една от снимките Силвия Кацарова е седнала на розовото надуваемо фламинго. Макар че видимо няма голямо желание да се снима, тя е с типичната за нея чаровна усмивка.

В коментар добавя: „Който не може да станеее… Как са ме хванали в крачка. Ха-ха.“

Теди Кацарова заминава за Турция отново на море. Майка й отиде на почивка във Варна, където имаше и концерт, добавят от изданието.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.