fbpx

Фенове задръстиха ФКЦ заради концерта „Опасен чар“

Written by on 15/07/2018

Фенове задръстиха ФКЦ заради концерта „Опасен чар“

Фенове на Тодор Колев задръстиха ФКЦ за концерта „Опасен чар” в петъчната вечер. Преди голямото музикално събитие в Зала 1, пропито с носталгия, голямо любопитство предизвика восъчната фигура на незабравими шуменец.

Със съдействието на Ретро музей-Варна, непосредствено преди началото на концерта, Адама от восък посрещаше своите почитатели в централното касово фоайе на ФКЦ. Всеки желаещ можеше да запечата спомена от събитието с восъчното копие на обичания актьор и музикант, около което дълго имаше голяма тълпа от хора.

Музикалният проект  ка концерта-спектакъл „Опасен чар” обединява усилията на държавната опера-Варна, музикантите от „Акага“ и Филип Аврамов, който е изпълнител и автор на сценария, заедно с Ангел Еленков. Диригент бе Нелко Коларов, чието дело са и аранжиментите в спектакъла.

В програмата, която беше непрекъснато аплодирана от публиката, бяха включени най-известните песни на Адама, които събират в себе си иронията, пародията, спомените от младостта и болката от несправедливостта. Звучаха любими песни от филмите на Тодор Колев, от неговото шоу „Как ще ги стигнем…“ и много други хитове от неговото дългогодишно творчество.

На 16 юли спектакълът гостува в Добрич, а следващата вечер – във Велико Търново.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.