fbpx

Орлин Павлов и Вяра Атова целите в бяло за вечеря

Written by on 13/07/2018

Орлин Павлов и Вяра Атова целите в бяло за вечеря

Орлин Павлов, Вяра Атова и още куп родни звезди се появиха в центъра на София, облечени от главата до петите в бяло. Дори обувките им бяха бели. Те бяха спазили специалния дрескод на едно от най-интересните и тайнствени събития в цял свят – Вечерята в бяло.

Инициативата е млада в България и се провежда едва от няколко години, но в най-големите европейски градове – Париж, Ню Йорк, Монреал, Хамбург, Хонг Конг, Милано, има 30-годишна история. Достъп до тези градски пикници имат само отбрани и специално поканени гости. Мястото винаги се пази в пълна тайна, а участниците получават есемес или мейл, малко преди събитието, къде трябва да отидат. Всеки носи със себе си храната, която ще консумира, както и украсата за масите. И отново всичко трябва да е в бяло. Забранени са пластмасови прибори и посуда, защото Бялата вечеря има и еко насоченост.

Тази година събитието се проведе пред Музея на София, където се събраха десетки ентусиасти. С лек джаз гостите посрещнаха залеза, а по план, в 11 вечерта запалиха бенгалски огньове за снимка, пише „Монитор“.

Следващата вечеря в бяло ще е на 21 юли във Варна, а всеки ентусиаст може да попълни регистрационна карта и да стиска палци за одобрение за уникалното събитие.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist