fbpx

Местят пловдивския концерт на Лили в зала С.И.Л.А

Написано от от 09/07/2018

Местят пловдивския концерт на Лили в зала С.И.Л.А

Лошото време предизвика поредна промяна в организацията на последния концерт от летния лъч на турнето на Лили Иванова. По първоначални планове изпълнителката на „Щурче“ трябваше да се изправи пред публиката в Пловдив на 28 юни в Античния театър. Лошото време наложи отлагането на събитието за днес – 9-и юли.

Атмосферните условия обаче принудиха организаторите да направят още една промяна, този път – в локацията на концерта. Вместо в Античния театър, Иванова ще даде тон за песен в зала С.И.Л.А. На същото място още през февруари тя стартира турнето си „За пълноценни мигове с музиката“. След като разпродаде пропуските за шоуто, още тогава естрадната прима се зарече да се върне за още един концерт в града под тепетата.

„Въпреки огромното желание на целия ни екип да запазим уникалната атмосфера в Античния театър, отново се налага да се съобразим с атмосферните условия и метерологичната прогноза за понеделник и сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без необходимост от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата схема и настаняване на публиката. Предварително благодарим за разбирането“, написаха организаторите на втория концерт на Иванова в социалните мрежи дни преди заветната дата 9 юли.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST