fbpx

Клубни гурута – участници в BG MUSIC FESTIVAL

Written by on 18/05/2018

Клубни гурута – участници в BG MUSIC FESTIVAL

Клубни гурута – участници в BG MUSIC FESTIVAL

Едни от участниците в категория „електронен“ във втория BG MUSIC FESTIVAL- DIASS и DIVA Vocal,  са създатели на едни от най-обичаните клубни проекти произведени в България  – „Better Run Away“ и „Going Insane“ (с близо милион гледания в мрежата). Те ще се явят на конкурсната вечер на 8 юни в гр. Сандански, за да представят поредното си общо парче „CAGELESS BIRD“.

И двамата са известни с умението си да забавляват публиката и като истински артисти претворяват атмосферата в своеобразно студио.

Не случайно DJ Diass е сред най-бързо развиващите се продуценти на клубна музика в България, чиято слава отдавна е преминала извън границите на държавата ни. Ежегодно авторските му парчета оглавяват класациите ни, а с титлата BEST NEW DJ 2012 и своите три авторски албума, младата звезда се радва на хиляди почитатели както в интернет, така и на живо на всички негови многолюдни партита.

DIVA Vocal с право е наричана най-успелият вокал в страната ни. Нейните песни „Time To Say Goodbye“ (DJ Tarkan Remix), „Rock DJ“, „My Secret Confessions“ и др. често оглавяват класациите на vbox7.com и са предпочитани от диджеите в дискотеките в страната и чужбина.  Освен с DJ Diass, песните и биват ремиксирани с най-актуалните продуценти в света като DJ Tarkan, Andrey Exx, Saccao, Angel Stoxx и много други.  Всяко нейно парче влиза до челните места в световния ТОП 100 и я нареждат  сред ТОП 10 гласове в Nu Disco – класация съставяна според продажбите на песни в най-големият интернет портал за електронна музика – beatport.com.

Честите гастроли на двете звезди включват изяви в Амстердам, Русия, Украйна, Тунис, Македония, Турция и Египет.

Follow DJ Diass on:

►Facebook – https://facebook.com/djdiass

►Instagram  – https://Instagram.com/djdiassofficial

Follow DIVA Vocal on:

Facebook – https://facebook.com/divavocal

►Instagram  – https://instagram.com/divavocalbg

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.