fbpx

„Хавана“ – най-новия горещ хит на Pavell & Venci Venc’

Written by on 11/05/2018

„Хавана“ – най-новия горещ хит на Pavell & Venci Venc’

Павел и Венци Венц не се спират! Дни след като пуснаха последното си парче „Срещу мен“, което изпълняват заедно с Дара, двамата представиха още една чисто нова песен, която при това има интересна история.

С песента и видеото, което заснеха в кубинската столица, дуото сбъдва мечтата на своя тур мениджър и приятел Стефан, чийто дядо е балкански шампион по джудо през 1968 г. Благодарение на спортната си кариера победителят обикаля целия свят, а престоя си в Куба определя като най-щастливия период от живота си. Разказите за културата и красотата на Хавана превръщат пътуването в голямата мечта на внука му, разказват от шоуто „Гласът на България“, в което Павел и Венци са водещи.

Музикантите решават да изненадат Стефан с пътуване до желаната дестинация. По време на записа на демо версията на новата си песен те спонтанно решават да промени текста и аранжимента, след което и самата песен получава ново име – „Хавана“. Което логично води до пътуване до екзотичната дестинация, а резултатът от всичко това е един красив клип, който може да видите тук:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.