fbpx

Дамян Попов работи по 3 сингъла, 2 от тях – изненадващи колаборации

Written by on 24/01/2018

Дамян Попов работи по 3 сингъла, 2 от тях – изненадващи колаборации

Дамян Попов споделя с какво се съобразява, когато прави своите музикални проекти.

„Винаги съм търсил баланса между това, което е актуално, комерсиално и това, което на мен самия ми отива и харесва“, казва той в интервю за БНР.

Певецът е категоричен, че не усещаш ли истински даден стил и продуцираш музика, която не се доближава до теб самия, лъжеш себе си и публиката.

„Излез“ – актуалният му проект в дует с Миа, успя да се нареди сред най-излъчваните песни в родния радио ефир.

„Песента тепърва ще разгърне своя потенциал, защото е твърде нова, близо 2 месеца бяха нужни на предходния сингъл „Твоето момче“, за да се превърне в хит“, убеден е той.

За избора си на дуетна половинка разкрива: „Миа е мой дуетен партньор официално вече 7-8 години, ние непрекъснато работим заедно, просто така се случи, че животът ни събра и в личен, и професионален план. В този ред на мисли, беше логично да пускаме от време на време нещо заедно, защото ние имаме нуждата от това. „Излез“ е третият ни съвместен проект, който си бяхме обещали да превърнем в песен и ето, че той вече е факт“.

В момента Дамян Попов работи паралелно по 3 нови сингъла, като 2 от тях са. много изненадващи колаборации. В личен план за 2018 година си пожелава още много пътувания, защото това е най-голямата му страст.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.