fbpx

Любо Киров представя албума „Знам“ на национално турне

Written by on 20/03/2017

Любо Киров представя албума „Знам“ на национално турне

Любо Киров и бенд вече представиха промоция на най-големите му хитове през последните 16 години в компанията на звезден отбор от гост-изпълнители

Албумът „Знам“ с най-големите хитове на Любо Киров ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура  –  15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът е отреден за град София и ще се проведе на 10 ноември в Зала 1 на НДК.

Първата промоция на „Знам  –  Най-доброто от Любо Киров“ се състоя миналата седмица. Албумът включва 18 песни и вече излезе на физически носители (CD и винил) и в дигитална версия.

Пред близо 900 души в препълнения столичен клуб, Любо Киров под акомпанимента на маестро Живко Петров (пиано), Калин Вельов (барабани, перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и LaTiDa (беквокали) сътвори една от най-вълнуващите и емоционални вечери за българската музика.

В концерта като гост-артисти участваха и някои от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика като музикантите от D2 – Митко Кърнев и Александър Обретенов, Графа, Мария Илиева, Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров от „ТЕ“, Орлин Павлов и други.

В клуба прозвучаха най-големите хитове на Любо Киров през последните 16 години, както от периода му като фронтмен на група „ТЕ“, така и от соловия му репертоар. През годините Любо Киров написва някои от най-любимите български поп хитове за свои колеги, които също бяха представени в клуба  –  „Вместо мен“ в изпълнение на Орлин Павлов и „Както преди“ на певицата Тони

Сред другите звездни изненади на вечерта, беше участието на Мария Илиева със съвместно изпълнение на хита „Alright“. Любо Киров отдаде почит и на един от музикалните си идоли, Джордж Майкъл, с кратък трибют от откъси от негови емблематични песни.

Един от най-емоционалните моменти на вечерта беше въздействащото изпълнение на песента на Васил Найденов „По първи петли“ (по музика на Стефан Димитров и текст  –  Михаил Белчев) под акомпанимента на маестро Живко Петров.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.