fbpx

Певицата Ваня Златева с нов видеоклип

Written by on 16/01/2017

Певицата Ваня Златева с нов видеоклип

Талантливата певица Ваня Златева, която направи силен дебют на българската музикална сцена преди две години, изненада всички почитатели с нова песен и видеоклип.

Нежност, финес и сексапил в умерени дози украсяват сюжета в новото видео на Ваня Златева, озаглавено „Сама“. Основното действие в лентата е очакването на любимия, а чрез сексапилната си визия певицата разкрива една непоказана част от артистичността си. Не случайно, именно в този проект участие взима и нейния партньор в живота, който играе мъжката роля във видеото.

Музиката, текстът и аранжиментът на песента са поверени на FREAK Collective. Режисьор е Виктор Антонов  –  Rikk, който успява да улови и изкара на преден план нежната натура на певицата, залагайки на детайлите – част от ежедневието на един влюбен човек.

Ваня Златева е родена през 1992 година. От 18-годишна възраст се занимава активно с музика. Позната от синглите „Заедно“ и „Get it“, както и от различни колаборации.

На 22 години се запознава с екипа на FREAK Collective, познати още като основатели и членове на групите Bobo & The Gang, Gabana, Freestyle, Sour-sweet. Заедно с тях подготвя два албума, като първият се очаква да бъде реализиран тази пролет. В него едни от изпълнителите, които ще вземат участие са Бобо и Росен Кукошаров.

През годините Ваня се занимава със създаването на авторски проекти и видеоклипове. Някои от тях са синглите „Заедно“ + (love vibes remix), „Get it“ и „Сама“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.