fbpx

Веси Бонева представя „Родината“ на благотворителен концерт

Written by on 27/05/2016

Веси Бонева представя „Родината“ на благотворителен концерт

Веси Бонева ще вземе участие в мащабен благотворителен концерт под надслов „Ние обичаме България“, който ще се проведе на 31-ви май в Арена Армеец

Събитието ще даде старт на дългосрочна кампания, която всяка година ще подкрепя по един от 100-те национални туристически обекта, които се нуждаят от поддръжка и реставрация.

Тази година финансова помощ ще бъде предоставена на един от най-значимите български символи  –  Паметника на свободата на връх Шипка.

На голямата сцената Веси Бонева ще представи „Родината“ -. пореден. проект, който носи посланието да запазим природното богатство на България и да почитаме великата история на страната ни.

„Това райско място трябва да бъде запазено каквото е в момента. Да направим всичко възможно младото поколение да запази това, което е за нашите деца. Това е смисълът да живеем. Материалните неща няма да направят никой щастлив. И това вече много хора са го осъзнали“, споделя певицата.

На 31 май от 19:00 ч. в зала Арена Армеец Веси Бонева и VS Dance, „Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, LaTiDa и Бон-Бон ще пеят заедно в името на благородната кауза.

Министерството на туризма, Министерството на земеделието и храните и Министерството на културата застават зад мащабната инициатива на BILLA „Ние обичаме България“.

Билети за грандиозното събитие могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 5 и 10 лв

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.