fbpx

Млад талант направи кавър на хит на Васил Найденов

Written by on 03/05/2016

Млад талант направи кавър на хит на Васил Найденов

Едно от най-романтичните имена в новата ни българска музика  –  Йордан Марков, представи видеото към песента си „Старата любов“.

Младият изпълнител, известен с неколкократните си изяви на сцената на фестивала „Пирин фолк“ и като Новия Веселин Маринов, заложи на обичаната композиция от репертоара на големия Васил Найденов и я представи в нова дреха. „Старата любов“ е дело на тандема в музиката и живота Стефан Димитров и Богдана Карадочева, написала прочувствените стихове. За съвременния аранжимент се погрижи Пламен Велинов, а красивата история запечата режисьорът Николай Скерлев.

В лентата участват моделът Радост Тодорова и актьорите Стефан Германов и Красимира Казанджиева. За грима се погрижи Теодора Сербезова, а за косите  –  Лили Кирилова Изпълнителят застана и пред обектива на фотографа Пламен Андреев, за да заснеме сесия към проекта

Йордан Марков е студент на доц. д-р Стефка Оникян в Естрадния отдел на Музикалната консерватория в София. Сред призовете в кариерата му са редица награди от наши и международни фестивали и конкурсите  –  „Пирин фолк“ (награда на публиката), „Златен кестен“ (България), „Шанс“ (Русия) и др. Междувременно той е в трескава подготовка на дебютния си албум, който се очаква като подарък за почитателите му това лято.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.