fbpx

Rapamathic ft. Rally Spasova

 

 

 

 

 

 

 

Rapamathic е артистичният псевдоним на Георги Кърчев. Роден е в Димитровград, където  завършва ЕГ „Д-р Иван Богоров“ с профил английски език. Завършва ИУ Варна със специалност „Индустриална икономика“, а в момента следва магистратура в УНСС. Работил е съвместно с доста познати за българската сцена имена като Бате Пешо и Васко Теслата. Преди няколко дни реализира и пилотния си видео клип към песента „Тук съм“, която е в изпълнение с Ралица Спасова и Константин „Koko Beatz“ Христов.

Ралица Спасова е на 24 години от София. Студентка е по специалност Поп и джаз пеене в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в класа на Валентин Асенов. Преди това е била ученичка и на Румяна Георгиева от група „Трик“.

Занимава се с музика от 13 години, професионално – от 5. Имала е изяви в редица столични клубове. Само преди дни излиза и клипът към песента „Тук съм“, който реализира заедно с Георги Кърчев по музика на Константин Христов, с когото са приятели от студентските си години.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.