fbpx

MARTINNA е родена в гр. София, в семейство на музиканти – Джина Иванова от Трамвай номер 5 и Иван Иванов – John, основател и китарист на група Кукери. Като дете е част от детска вокална група „Бон-бон“. Завършва НМУ „Любомир Пипков“ , специалност – класическа китара. Продължава обучението си в Нов български университет с класическа китара и поп и джаз пеене.

Печели редица конкурси за класическа китара в България, Румъния и Италия. Наградена е с диплом от министъра на културата на България за високи творчески постижения. Концертира като китаристка и певица с класически поп и джаз музиканти от страната и света. Следват музикални изяви из северна Европа и Скандинавието. Участва като вокалист в редица студийни проекти на наши популярни изпълнители, а също и като вокалистка и в спектакъла на Нешка Робева „Среща в спомена“. През 2012-а издава дебютният си сингъл „Impatient“.  Две години по-късно е вокалистка и китаристка на „Шоуто на Канала“ по БНТ, а през 2015-а става новият женски вокал на група Ice Cream, с която работи две години и половина.

През изминалата 2017-а печели втора награда от фестивала „Бургас и морето“, на който заедно с популярния дует от „Гласът на България“ Димитър и Христо представят песента си „Миг от спомен“, като текстът й е дело на Мартина.

Даниел Димитров – Ice стартира музикалната си кариера през 1997 г. Влечението му към музиката се усеща още в тийнейджърските години и той става и един от основателите на група Ice Cream. До днес Ice има над 70 песни, написани само за групата, общо 4 създадени изцяло от него албума, а в момента композира 5-и на Ice, Мartinna и Nas. Дани пише песни и за изпълнители като Антибиотика, Лейди Би, Играта, Cute Accuse, Боби Ваклинов, Йоанна Драгнева. Професионално се занимава и със саунд дизайн и едитинг. Участва в проектите „Пълна лудница”, „Господари на ефира”, „България търси талант”, „Страх” и други. Завършва  „Актьорско майсторство”, което признава, че днес му помага да се развива. Дипломите му по саунд дизайн, 3D и тонрежисура са сред предимствата, които играят важна роля в професионалната му кариера.

 

Nas (Атанас Михайлов) е роден в София на 12.01.1979 г. Средното си образование завършва в Соф „. През 1996, заедно с Дани-ICE, създава група ICE CREAM.От 1998 г. до 2002 г. е член на групата UP DOWN.  През това време учи и завършва НАТФИЗ със специалност „Актьорство за драматичен театър“ и изиграва няколко емблематични театрални роли. През следващите години се занимава с журналистика, водещ е на редица предавания в различни телевизии, а също е продуцент и автор на други. Участник във формата “VIP-DANCE” по Нова телевизия. Наско поддържа актьорските си умения, като се включва в сериалите “Кантора Митрани”, “Едно дете в повече”,  “Църква за вълци”, както и в щатската лента “The SHARK-MAN”, и хитовия „Дъвка за балончета“. Певецът и актьор не спира да се усъвършенства. През последните години той завършва California State University  в Лонг Бийч, САЩ,  с основни дисциплини  телевизионно и филмово изкуство.

Създател и председател на Българска Флайборд федерация и единствен професионален състезател у нас.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.