fbpx

YOUNG BLOOD

Арена Армеец [София]

Информация
Дата: 24/11/2018
Час: 17:00
Адрес: Арена Армеец
Адрес: София
Събитие: https://www.facebook.com/events/216190725831953/
Детайли

Извънземна продукция в АРЕНА АРМЕЕЦ с най-горещите имена в българската музика подготвят организаторите от City Entertainment на 24ти Ноември – Събота.

КРИСКО, ТИТА, ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА, РЕВОЛЮЦИЯ Х, МИХАЕЛА ФИЛЕВА, VENZY, EVA, СУЗАНИТА и БОРО ПЪРВИ са само малка част от изпълнителите, които ще разтресат сцената в първото издание на YOUNG BLOOD – фестивалът, ориентиран изцяло към най-младата аудитория.

От организаторите не крият, че именно феновете под 18 години са причината да вместят събитието във времева рамка 17:00 – 22:00 часа. По този начин всички почитатели, които не могат да се докоснат до любимците си в нощни клубове, ще имат възможност да посетят една впечатляваща сценична продукция.

Най-характерната черта на фестивала се крие именно в изненадите, които се подготвят от гледна точка на сценография, мултимедия и техническо изпълнение. YOUNG BLOOD предстои да надмине всички очаквания и да промени всякакви представи за концертно изживяване.

Звук, светлина и сцена с иновативни технологии и революционен подход към публиката остават в тайна до последния момент, за да зарадват само за тези, които ще влязат в АРЕНА АРМЕЕЦ на 24ти Ноември, а тя без съмнение, ще се пръска по шевовете.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST