MTV Presents Varna Beach 2018

град Варна

Информация
Дата: 12/08/2018
Час: 14:00
Адрес: град Варна
Събитие: https://www.facebook.com/events/579912169068608/
Детайли

MTV Presents Varna Beach 2018

MTV Presents Varna Beach е най-голямото събитие на живо в България и събира селекция от невероятни международни изпълнители на най-голямата сцена, построена някога в страната.

Шоуто се провежда на живо на самия плаж в град Варна.

RITA ORA, YEARS & YEARS, REDFOO, R3WIRE&VARSKI са вече с потвърдено участие, а много други световни звезди ще бъдат обявени скоро!

MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти – Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, TITA и 4Magic ще станат част от страхотното събитие на MTV и ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България.

В момента феновете могат да си закупят билет само за 20 евро, като приканваме почитателите да се възползват от промоционалната цена на: www.MTVpresentsVarnaBeach.com

Предлагат се и ограничен брой ВИП билети на цена от 100 евро за това невероятно събитие. Щастливците, които успеят да се сдобият с ВИП билет, ще получат възможност за бърз достъп до концерта, ултракомфортни зони с отлична видимост, безплатни коктейли, пропуск за ВИП афтърпарти, официални рекламни материали от събитието и още приятни изненади.

Събитието няма възрастови ограничения. Децата под 14 години трябва да бъдат с придружител. Един възрастен може да придружава до 3 деца под 14 години. Децата на възраст между 14 и 18 години може да бъдат без придружител, но трябва да представят подписана декларация от родител или настойник. Скоро декларацията ще може да бъде изтеглена от страницата на събитието.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST