fbpx

Камелия Тодорова, Рут Колева, Милица Гладнишка – Ladies of Jazz

Зала България [София]

Информация
Дата: 20/12/2018
Адрес: Зала България
Адрес: София
Детайли

 

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на музикалния формат „Ladies of Jazz“ в София. Концертът ще се проведе в Зала България в София на 20ти декември със стилна коледна атмосфера.

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.

След огромния успех на формата на сцената на Античен Театър в Пловдив през август, трите изпълнителки обещават още по-голяма емоция и вдъхновяваща програма за феновете на красивата музика.

Началото на концерта е в 20:00ч., а билети вече се продават в мрежата на Eventim.
В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт пред светлите коледни празници.

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST