fbpx

Никол Канева от 4 Magic изпраща бивш с музикален шамар

Written by on 01/07/2024

Никол Канева от 4 Magic изпраща бивш с музикален шамар

Познаваме Никол Канева (NIKOL) от 4MAGIC – първата група, печелила X Factor в глобалната история на шоуто. Три години след раздялата с гласовитите момичета тя е готова със самостоятелния си сингъл Hey You. Песента е със здрав китарен пънч и е откровен музикален плесник към любовта.

Nikol е споделяла, че рокът я привлича още от малка и се усеща в Hey You. Агресивна и запомняща се песен, който олицетворява мощната енергия на завръщането.

“Hey You реално се роди преди три години. След раздялата със споменатия “27-годишен” човек излязох с колата и карах из Пловдив с най-добрия ми приятел, който ме провокира да изразя емоциите си, както най-добре правя – с музика. Пуснахме бийтове в колата, на които започнах да пея и да пиша текста, но на английски. По-късно, когато седнахме да мислим парчето с Iskrata, аз се пошегувах, че имам текст, който можем да използваме и не вярвах, че ще се получи.” споделя NIKOL за създаването на песента. 

Именно след тази история, превеждайки лириките на български, автори на музиката и текста съвместно стават Никол Канева (NIKOL) и Искрен Тончев (Iskrata). Видеоклипът към парчето е дело на Studio Flickers с режисьор Румен Русев. 


Reader's opinions

Leave a Reply


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.