fbpx

K.Lina и Братя Аргирови с денс парола за отпуск: „И замирисва на море“

Written by on 27/06/2024

K.Lina и Братя Аргирови с денс парола за отпуск: „И замирисва на море“

Лятото е тук, а с него и се събужда и копнежът да рестартираме на плажа с мантрата „И замирисва на море“. Шлагерът на  Братя Аргирови излиза с нов денс аранжимент и щипка носталгия към музикалната шапка на „Всяка неделя“ като колаборация с Калина Баткова, вече позната с артистичния си псевдоним K.LINA. Това е вторият общ проект на артистите след преиздаването на Гот е!“ миналия декември.

Те решават, че искат да запазят песента за текущия летен сезон, за да изпипат всеки детайл и да дадат наистина зарибяваща мелодия за танци на публиката в отпускарски режим.

Групата е прекарала четири нощи по южните ни морски брегове и видеото е заснето за три дни. K.LINA разказва, че по време на снимките всички задружно са се будили със звученето на „Замирисва на море“, за да се заредят за работа с усмивка. “Спахме по около 3 часа, за да избегнем горещите части от деня. Но си беше приключение и си заслужаваше.”, казва младата изпълнителка.

K.LINA и Братя Аргирови са единодушни, че посланието зад красивия видеоклип е напоено освен с мирис на морска сол, и с доза патриотизъм: “Искаме да покажем на българите, че нашето Черноморие е великолепно и си заслужава да бъде посещавано! Определено трябва да върнем у хората любовта към родните солени вълни и златни плажове.”


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.