fbpx

Гледаме Любо Киров до „Игра на тронове“

Written by on 27/06/2024

Гледаме Любо Киров до „Игра на тронове“

Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на концерт в съдържанието на стрийминг платформата Max – домът на легендарни сериали като „Игра на тронове“. От 1 юли ползвателите на платформата у нас ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. В допълнение към него за феновете ще е достъпен и кратък документален филм, който показва „Турне 2023″ зад кулисите.

Винаги съм искал да бъда точно този музикант, който съм в момента. Ако музиката те прави жив, просто не се отказваш. Няма лесен път за успех. Има път, който трябва да извървиш, ако наистина обичаш нещата, които правиш“, споделя Любо Киров.

За българския екип на Warner Bros. Discovery добавянето на първи концерт на един от най-обичаните български музиканти е заявка за нов жанр в селекцията с локални продукции в Мах, и дава възможност на още по-многобройна аудитория да преживее едно музикално събитие от комфорта на собствения си дом.

„Българските продукции често са сред топ 10 най-гледано съдържание в платформата в премиерните си седмица и месец, което показва нуждата и интереса на аудиторията към тях и ги прави пълноценно-конкурентни у нас на международно признати заглавия. Надяваме се „Любо Киров – Концерт в София 2023″ да продължи тази успешна линия“, споделят от бългaрския офис на WBD.

Именно „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнителя за миналата година в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Любо е носител на множество награди, сред които „Икар“ и „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство. Тази година беше част и от официалната делегация на България във Ватикана с аудиенция при папа Франциск и бе представен от президента Румен Радев като един от най-успешните български певци и обществена личност с участие в много благотворителни кампании и каузи.

Warner Bros. Discovery развива специална секция с българско съдържание в стрийминг платформата Мах  в последните над 6 години. По този начин осигурява достъп до качествени родни продукции и след техния събитиен живот (фестивален, кино и телевизионен). В зависимост от типа съдържание често продукциите са достъпни за гледане от чужденстранна публика и на други територии, на които платформата е налична. Сред последно добавените български заглавия в Max са късометражният филм “13-ти август”, детските игрални филми „Случаят Кюри” и “Случаят Тèсла“, хитовите сериали “Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“. 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.