fbpx

„Звънят ни чашите“: песен за приятелството от Дарко

Written by on 14/06/2024

„Звънят ни чашите“: песен за приятелството от Дарко

Новото музикално предложение на Дарко – „Звънят ни чашите“, днес бе представено с едновременна премиера в три национални музикални телевизии – Фен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV.

Дарко разказва, че отдавна получавал запитвания от приятелите си кога могат да вземат участие в негов клип. Това го накрало да се замисли, че трябва да се намери подходяща песен, която да носи парти настроение и готини емоции.

Така се ражда идеята за песента „Звънят ни чашите“, която е по музика на самия Дарко. Текстът е дело на Росен Димитров, а аранжиментът е на Пламен Велинов.

Изпълнителят на Ара Мюзик наистина да предизвиква приятелите си с покана да станат главни герои в негово видео.

„За моя радост всички бяха възхитени и нетърпеливи да участват. За съжаление, даже не можахме да включим всички желаещи. Беше интересно да имам толкова приятели до себе си на клип. Радвахме се и забавлявахме заедно по време на снимките, а те постоянно повтаряха как се е сбъднала една тяхна мечта. Това ме прави изключително щастлив и доволен от този проект“, каза Дарко.

В лентата с танците си блесват Яцек Янков, който е професионален актьор и танцьор и чаровната Антонина.

Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а датата за премиерата на видеото не е избрана случайно. Приятелка на изпълнителя, която е сред участничките в клипа и се занимава с нумерология и астрология, посочва точно 14 юни като най-късметлийски.

Песента „Звънят ни чашите“ ще бъде включена в албума с шлагерни песни, който изпълнителят планира да представи на музикалния пазар до края на годината.

Гледайте видеото „Звънят ни чашите“ в ефира на Фен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV. Песента е налична и в музикалните платформи.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.