fbpx

„С мен ли си“ пита Антония Маркова в ново видео

Written by on 07/06/2024

„С мен ли си“ пита Антония Маркова в ново видео

Победителката във формата „Звездите в нас“ по Нова ТВ Антония Маркова представи нов музикален проект. Песента „С мен ли си“ е с комерсиално денс звучене и е по музика, текст и аранжимент на хитмейкъра Светлин Къслев и мастеринг на DJ Роско, а видеоклипът е дело на режисьора Люси Иларионов.

Лентата е имиджова и представя Антония в нова за публиката светлина – предизвикателна, секси, провокативна. С видеоклипа си талантливата изпълнителка сбъдва и своя дългогодишна мечта – въпреки дългата си и успешна музикална кариера, досега тя не е имала клип на морето. Кадрите и визиите носят лятно усещане, но интересното е, че са заснети в късната есен на миналата година.

„Част от снимките са направени на едно от най-красивите за мен кътчета в България и най-предпочитаният плаж за снимки, а именно плажът при устието на река Камчия, където се влива в морето. Подготовката на екипа започна през нощта, а снимките стартираха в 6 сутринта, за да се улови изгрева и продължиха до залез слънце, чиято красота също е уловена. Във водата беше по-топло, отколкото температурата на въздуха.“, разказва Антония. „В клипа ще видите и едно голямо огледало в бароков стил, което донесох от дома си, но не успя дълго да остане част от снимките, тъй като вълните бяха доста големи и морето го отнесе. Най-разочарована беше моята 6-годишна дъщеря Йоана, която много държеше да си го върна вкъщи.“, разкрива с усмивка най-добрата имитаторка на Тина Търнър у нас.

„Тази песен си отлежа дълго преди да види бял свят, но аз вярвам, че явно си е чакала точния момент. Гледах предаването „Ергенът“ и песента ми като че ли точно описва случилото се на финала: аз пея именно затова дали знаем и сме наясно какво искаме или не, дали сме заедно или не…, все вечни житейски дилеми“, коментира певицата. „В текста първоначално ме грабна фразата „Време няма“. Смятам, че много точно описва нашето ежедневие, в което все бързащи и гонещи нещо забравяме за истински важните неща и хора в живота.“, разсъждава бившата беквокалистка на Георги Христов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.