fbpx

Дони сменя Нети със Софи Маринова, но „В друг живот“

Written by on 05/06/2024

Дони сменя Нети със Софи Маринова, но „В друг живот“

Шлагерно звучене на ръба на естрадата лъха от „Друг живот“, общото парче на Дони и Софи Маринова. За феновете на Dancing Stars – това е мелодия, която плаче за румба хореография и стелещи се като цветове на нарцис поли в пирует. За следящите изкъсо бг музиката – проектът е симпатичен и има повече дипломатически, отколкото хитов потенциал. След симфоничното турне с Йордан Камджалов петте октави и детска първичност на Софи са валидизирани и от поп жанра в лицето на Дони, който извън „Фондацията“ и театъра от край време се появява на сцена само в компанията на Нети.

Дони решава да кръстоса фалцет с една от най-ярките фолк звезди у нас „В друг живот“ след като е поканен да обяви един от победителите на годишните музикални награди на „БГ радио“ миналата година в нейната компания. Тогава публично обеща да напише песен за двамата, напук на всички предразсъдъци.

Така се ражда „В друг живот“,по музика и текст на Дони, а Софи Маринова с радост приема предизвикателството да влезе с мощния си глас в парчето.

Артистът с дзен аристократизъм в бг попа и ромската перла представиха дуета за първи път по време на тазгодишната церемония на „Бг радио“ в Пловдив с въздействащо изпълнение на живо.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.