fbpx

Дара Екимова и Роби в любовен дует

Броени дни церемонията по връчването на годишните награди на „БГ радио“, където тя взе статуетка за изпълнителка на годината, а той за дебют, Дара Екимова и Роби Николов пускат дуетно парче. „Ако се обадиш“ е нежен трак и послание, което доказва, че Gen Z поколението умее да обича поетично, пълнокръвно и не се страхува да го споделя със света.

„Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея“, споделя Роби.

„Ако се обадиш“ се появи първо в мини албума на Роби „Двамата“, чиято премиера беше в края на април и моментално се превърна в любимо парче на всички, които слушаха EP-то. В създаването на аранжимента принос има и Мартин Николов (ymprl), а видеото към нея е режисирано от Христо Георгиев.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.