fbpx

Графа се завръща като треньор в „Гласът на България“

Written by on 02/06/2024

Графа се завръща като треньор в „Гласът на България“

След двегодишна пауза Влади Ампов-Графа се завръща на треньорския стол в „Гласът на България“ по bTV. След четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, тази есен той ще се впусне отново в търсене на певчески таланти в телевизионния прайм тайм. 

През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в Гласът. Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това“, казва изпълнителят и продължава:

„Нямам търпение да се срещна и със звездните ми „колеги-конкуренти“, които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!„.

Дългогодишната и супер успешна кариера на ГРАФА включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли, над 90 видеоклипа и безброй разпродадени концерти. Той е първият български поп изпълнител с концерт на националния стадион „Васил Левски“, където представи исторически спектакъл пред над 20 хиляди души.

Преди броени дни изпълнителят представи новата си песен “Burnout” със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за „Аскеер“ – за театрална музика, за спектакъла „Пипи Дългото Чорапче“ на Младежкия театър.

Наред със снимките за новия сезон на „Гласът на България“, той ще зарадва феновете си с “Най-щастливото турне” това лято в пет големи български града. То ще стартира от Стара Загора на 28 юни, следват Русе – 18 юли,  Летните театри във Варна и Бургас съответно на 28 и 30 юли, а закриващо шоу в Античния театър в Пловдив на 11 август.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.