fbpx

„Mолец“ получиха „Цялото време“ на „БГ Радио“ и 4 статуетки

Written by on 27/05/2024

„Mолец“ получиха „Цялото време“ на „БГ Радио“ и 4 статуетки

„Молец“ са големият победител на на церемонията по връчването на годишните награди на „БГ Радио“. Крис и Юли, които за по-малко от две години скочиха от гаражен проект до феномен, запълващ с едно щракване на пръсти зала 1 на НДК, триумфираха в следните категории:

  • БГ дует/трио/вокална група
  • Най-добър албум
  • Видео („Цялото време“)
  • Текст („Цялото време“)

Дара Екимова бе изненадата за вечерта, прибирайки трофеите за изпълнителка на годината и песен („Дишам“). Напълно заслужено, Миро бе титолуван за изпълнител при мъжете, като той се появи на сцената в зала „Колодрум“ в Пловдив още веднъж, за да прибере микрофончето за най-добра колаборация („Ако утре няма днес“ с Мария Илиева).

При групите триумфираха Б.Т.Р., а за дбеютант бе отличен Роби Николов – бийтмейкърът на „Молец“, който заряза маркетинга, за да създава хитове.

За „БГ вдъхновител“ бе признат Кирил Маричков. Със специални изпълнения за вечерта се отчетоха Михаела Филева, Миро, Дони и Софи Маринова, Любо Киров, DARA, Графа. Култова бе появата на Лили Иванова, която традиционно вдигна на крака всички в залата и предизвика емоционално торнадо с уважението си към публиката и вокалният си перфекционизъм.

Най-голямото и вълнуващо събитие, посветено на българската музика у нас, се случва благодарение на международен екип ръководен от Марвин Дайтман – творческия двигател, зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс „Евровизия“ през последните години.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.