fbpx

Alma и Кристиан Костов – гласове със So High ефект

Written by on 18/05/2024

Alma и Кристиан Костов – гласове със So High ефект

Ако има комбинация между двама млади артисти, за която сме си мечтали, то тази между Кристиан Костов и Alma се класира на първо място. И двамата крият в гласовете си цели емоционални вселени, и двамата са татуирали някои от песните си в личните класации на много хора по света и у нас, и двамата са модерни, неспокойни и търсещи като автори и артисти в музиката.

Двамата се запознават в бекстейджа на X Factor, където той е финалист от отбора на Саня Армутлиева. Споделят определен вкус към музиката, имат подобна чувствителност към думите, мелодиите, визуалното изкуство и света изобщо – перфектна формула за истинско приятелство. Въпрос на време беше то да се превъплъти в общ музикален проект.

So High се ражда по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, на който Alma е поканена от супер звездата Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker. Двамата създават парчето съвместно с други двама талантливи автори – Ted Economou и Tim North. Идеята Кристиан да влезе в песента се появява ненадейно, докато няколко месеца по-късно, той и Alma пишат заедно музика в студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За Крис това е любов от първо слушане. Резултатът е вълшебен дует, който радва сетивата на всички нива.

„So High“ е песен за двойствеността на опияняващата любов, от която обаче имаш нужда да се отдалечиш, за контраста между това да знаеш какво е най-добро за теб, но все още отчаяно да желаеш това опиянение“, споделя ALMA.

Видеоклипът на So High” e реализиран от едни от най-добрите креативни приятели наALMA и Кристиан –  тандемът Евгени Гочев и Еда Кадирова (The Trackers). Евгени и Еда не крият, че точно ALMA и Крис са любимите им артисти, от чиято музика черпят вдъхновение за необикновените си идеи във видеото на So High”. Създават великолепна картина, магична и хипнотизираща визия, достойна за световен ефир.  


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.