fbpx

Музикален „Лъч светлина“ от Пламен Бонев

Written by on 18/05/2024

Музикален „Лъч светлина“ от Пламен Бонев

След успеха на двете си последни парчета на английски език, които направиха своята премиера миналата година, Пламен Бонев се връща към корените си и представя „Лъч светлина“.

Това е първата от две песни на български език, с които изпълнителят ще зарадва феновете си до края на годината. Той приключва работата си и по албум, който ще излезе през есента. Пламен Бонев отбеляза, че в албума няма да има нито една песен с негативен оттенък-като започнем от: „Всичко ще пребори любовта“, през „Завинаги”, „Събуди ме”, „Само аз и ти“ или „Don’t give it away”-всяка е заредена с положителна енергия и оптимизъм, отразявайки силата на светлината и позитивните емоции в живота.

 „Избрал съм светлината като тема.“, споделя Пламен. „Важно е чисто енергийно да сме от светлата страна на живота. Ако емоцията е силна, тя винаги има ответна реакция, за това в момента в живота си целенасочено, чисто и осъзнато търся светлината. Само позитивни хора допускам около себе си и съм създал мой свят: с готини приятели и хубави места, с разкошни сцени и фантастична публика. В хармония съм със себе си и околния свят и смятам, че това е висшия пилотаж на живота. Ако той e шахматна дъска, най-важно е да стъпваме по белите квадрати.“

Изпълнителят определя „Лъч светлина” като една светла песен, със силен енергиен заряд, която ще накара слушателите да се почувстват добре. Песента е резултат от вълнуващото сътрудничество между Пламен Бонев и неговия китарист Адриано Ангелов.

За разлика от преди, сега изпълнителят се доверява на друг създател на текстове- поетесата Мери Илиева. Но и този път думите към мелодията са вдъхновени от символиката, с която Мери умело борави: „В „Лъч светлина“ сме скрили посланието, че ние държим ключа за собственото си щастие и всичко, което се случва в личната ни легенда е резултат от наши мисли и действия”.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.