fbpx

DARA и Venci Venc’ будят „Змия“ с ориенталски ритми в новия си проект

Written by on 12/05/2024

DARA и Venci Venc’ будят „Змия“ с ориенталски ритми в новия си проект

Когато направиш хит, конвертируем и за фолк клубовете, и за диско-поп общността, кацаш в златната среда за музиката в България. Новата колаборация на DARA и Venci Venc’ не случайно се казва „Змия“ – палавите отсвири в нея събуждат асоциации точно с уличен аниматор от Ориента, който изкарва всякакви твари от кошницата си със свирка. Подвикванията на DARA на финала на парчето звучат като откровена пародия на колежките й от лекия жанр, които дирижират настроението на феновете си по участия със същия интонационен псевдо-екстаз.

Извън закачката с чалга културата парчето има зарибяващ бийт, припева е прилепчив и със сигурност ще вкара DARA в главите и на таргет, който не гледа Dancing Stars и не се вълнува нито от бг телевизия, нито от бг поп музика. Участието на Venci Venc’ е симпатично и вкарва нужната щипка тестостерон в цялата ориенталска феерия от танцьорки.

По музиката, текста и аранжимента двамата работят с румънския продуцент Alex Parker и Preyah. Режисьор на видеото е Бойко Щонов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.