fbpx

Сигнал Symphonic тръгва на турне

Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група „Сигнал“ в няколко български града. Заедно със симфоничен оркестър музикантите начело с Данчо Караджов очакват всички фенове на стойностната и обичана българска музика, за да й разкажат своята интригуваща 45-годишна рок приказка.

„Направихме този спектакъл с огромен успех края на миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на още по-широк кръг от нашата вярна публика. Аранжиментите са дело на талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов.

Сигнал Symphonic е проект, който съчетава рока с класиката и поднася на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на песните, превърнали се в житейски саундтрак за няколко поколения: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“,   „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която  ще превърне събитието в истинско шоу.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ очаквайте на:

  • 11 август в Летен театър – Бургас;
  • 25 септември в Античен театър – Пловдив;
  • 11 декември в Зала 1 на НДК, София;

Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim и Grabo, както и в партньорската мрежа.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.