fbpx

Руши пътува към върха на чартовете „Без багаж“

Written by on 13/03/2024

Руши пътува към върха на чартовете „Без багаж“

Не всяка гара е за двама, и не всеки артист успява да уцели формулата за дълголетие в плейлистите ни, особено ако е правил значителни паузи, за да учи кино по света и да натрупа червени точки като актьор у нас. Рушен Видинлиев – Руши обаче заема „Без багаж“ челните позиции в личния ни чарт за музикален хамелеон, който не спира да се бори с гравтацията – било то с помощта на гениални хореографи като Милен Данков на сета на видео, или творейки в студио.Новият му сингъл е със синт-поп звучене и носи секси усещането за обреченост. Ще го изпитате на собствен гръб, ако се забавите още малко със закупуването на билет за концерта му на 26 март в София.

„Без багаж“ е песен за оптимизма, за едно вътрешно чувство, а може би илюзия – че най-доброто предстои. Че по-добрата версия на живота и нас самите е възможна. И колкото по-бързо се отървем от багажа, който носим, толкова по-лесно ще я стигнем. Парчето е и за любовта като движеща сила.“, разказва Руши.

Видеото е към „Без багаж“ е дело на режисьора Филип Морозов и оператора Димитър Неделчев. Парчето е по текст на Руши и музика на Денис Попстоев.

В клипа Руши припомня как всъщност танцуват звездите, а хореографията е на дългогодишния му съмишленик Милен Данков. В ролята на двойника във видеото влиза танцьорът и хореограф Васил Золумов, а стайлингът е на Иван Цуцуманов.

„Без багаж“ е втори сингъл от предстоящ мини албум, който Руши ще представи на живо премиерно на 26 март 2024 в столичния клуб Строежа.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.