fbpx

Играта реди любовно „Домино“ с Жанета Осипова

Written by on 14/01/2024

Играта реди любовно „Домино“ с Жанета Осипова

Новата година е ново начало в музиката за Играта – „Домино“ е вдъхновена от половинката на изпълнителя Марияна, а по зарибяващото й звучене той работи с  Бате Пешо.

 „Марияна е моят пламък както в живота, така и в музиката. Няма да е грешка ако кажа, че тя ме вдъхновява за всяка моя песен. Новата нарекох „Домино“, защото това е играта на хармоничния ред. Така сме и ние в любовта – пламък и хармония.“, разказва Играта.

Не е случаен и женският образ във видеоклипа, режисиран от Радостин Събев-Шошо. Ролята е поверена на плеймейтката Жанета Осипова, която зрителите познават и от риалитито „Фермата“.

„Обадих ѝ се импулсивно, а тя прие поканата на мига. С нея се работи перфектно. Ролята пасна отлично на личността ѝ.“, издава Играта и добавя, че там, където присъства красива дама, е съвсем естествено да има и уникален автомобил, който също е акцент в кадрите.  

Освен с нова песен, Играта дава начало на годината и с нова визия. Участникът в риалити формата „Къщата на инфлуенсърите“ в момента е с 21 килограма надолу, свалени само  за 5 месеца. Това е поредното доказателство за несломимия дух на изпълнителя.

„Върнах се в залата с амбиция да постигам резултати. COVID-19 се отрази пагубно на духа ми, направи ме асоциален, не ме интересуваше нищо. Сега обаче е време за рестарт. 2024-та е моята година“, заявява Играта и обещава това да е само отправната точка на сбъдването на мечтите за годината и да нареди личното си домино повече от перфектно.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.