fbpx

Ангелски гласове и много послания в новата песен на Елица Наумова „God is good“

Written by on 18/12/2023

Ангелски гласове и много послания в новата песен на Елица Наумова „God is good“

Пъстра, изпълнена с енергия и позитивизъм – такава ще видите Елица Наумова-Ика в клипа към най-новия ѝ сингъл – „God is Good“.

Елица е творческа личност, която изразява себе си с всички артистични способи, но музиката е нейният майчин език. Музикалният ѝ път започва с няколко сингъла, върху които работи съвместно с прекрасни артисти. Публиката я познава и като лъчезарното момиче, докоснало сърцата на много хора в един от популярните музикални формати у нас. Музиката струи от нея. Самата тя споделя, че това е най-мащабният проект, с който се е захващала. В последните години Елица продуцира основно сама музиката си – едновременно удоволствие и предизвикателство за един артист. Елица пише песента „God is Good“ (в превод „Бог е добър“), защото е убедена в Божията добрина и иска да предаде това послание именно чрез музиката, която прави, чрез танца, чрез пъстротата на цветовете, чрез чистотата на природата. Не за пръв път във видео към свой сингъл Ика използва жестомимика. Специално участие в сингъла има и София Госпел Хор, чиито ангелски гласове ще чуете, както и голям екип от музиканти, хореографи и над 30 доброволци.

„God is Good“ и нека това послание от нежната музика на Ика докосне хората – тези, които имат нужда да го чуят и усетят и да донесе повече радост.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.