fbpx

„ТАКАВА ЛЮБОВ“ И ТАКАВА МИХАЕЛА МАРИНОВА

Written by on 15/12/2023

„ТАКАВА ЛЮБОВ“ И ТАКАВА МИХАЕЛА МАРИНОВА

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум „До безкрай“. С него сякаш тя порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена. 2023-та беше пълна и с други постижения за нея – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка, награда за „Изпълнителка на годината“, няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

„Такава Любов“ е шестият сингъл от албума „До безкрай. По музика и текст на Михаела Маринова и Павел Николов, песента е една от най-силните в кариерата на Михаела досега. Освен с аудио, „Такава любов“ излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога – зряла, силна, вихрена.

„Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е „Такава любов.“, споделя изпълнителката.

Официалната аудио и видео премиера на „Такава любов“ е днес, 13 декември, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на Михаела Маринова.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.