fbpx

Minna и Dj 89 посветиха песен на истинската любов

Written by on 08/12/2023

Minna и Dj 89 посветиха песен на истинската любов

„„Остани до мен“ е песен, която разказва история за чиста и истинска любов.“ С тези думи певицата описа най-новото си видео, чиято телевизионна премиера бе излъчена по BG Music Channel.

След успехът, който пожъна „Девойче“, МINNA отново се колаборира с DJ 89. Този път, артистите решават да заложат на балада в която да възпеят любовта.

Във видеоклипът две любовни линии се преплитат в едно. По-голямата част от кадрите са заснети на летище Лесново, където MINNA e в компанията на актьорът Владислав Виолинов, който играе неин съпруг. Те си партнират и в столичен изискан ресторант. В същото време МINNA пресъздава как в мислите и все още има друг мъж. Този образ е изигран от младия актьор Александър Карасански – във видеото като млад и талантлив химик.

Този проект засяга една тема, която вълнува обществото, а именно кое е по-важно – парите или любовта. Ключов кадър във видеото за екипа е момента в който лирическата героиня, в лицето на MINNA, избира любовта пред парите.

Музика: Ангел Петков и Иван Петков, Мина Сучева – MINNA
Аранжимент: Ангел Петков и Иван Петков
Текст: Мина Сучева – MINNA
Режисьор: Радостин Събев – Шошо


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.