fbpx

Северин Георгиев от “Гласът на България” издаде дебютен сингъл

Written by on 24/11/2023

Северин Георгиев от “Гласът на България” издаде дебютен сингъл

Северин Георгиев познат на зрителите от настоящия сезон на “Гласът на България”  издаде дебютния си сингъл “Празен лист”  по негов текст и музика.   

“Никога не съм смятал, че мога да създам своя музика и текстове. Винаги съм мислил, че трябва да си поръчам и платя песен на някого, който се занимава с това. Но една вечер, в която бях изпаднал в емоционална дупка, тази песен се роди и ми хареса резултата. Надявам се да допадне и на слушателите и зрителите.“, сподели Северин. „Вече имам няколко други, създадени от мен и това няма да е последната авторска песен, която ще чуете в мое изпълнение.“, допълни още той.

 “Празен лист”  се сдоби и с ефектен видеоклип заснет в родния град на Северин – Русе. Зрителите могат да видят красивата архитектура на дунавския град в нощните кадри. Режисьор е Павел Симеонов – Shutterflow. 

“След като песента е толкова лична за мен, нямаше по подходящо място за заснемане на клипа от града, в който съм израстнал. Освен това беше един прекрасен повод да се прибера в Русе, защото не си бях ходил в последните години.”, довери още изпълнителят.

  “Празен лист” на Северин може да гледате ексклузивно по BG Music Channel.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.