fbpx

Вселена е единствената дума, която е нужна да опише концерта на Графа в националния стадион „Васил Левски“

Written by on 23/10/2023

Вселена е единствената дума, която е нужна да опише концерта на Графа в националния стадион „Васил Левски“

Фотограф: Ели Дели

Обичаният от не само едно поколение Владимир Ампов – Графа събра над 20 000 хиляди души в Националния стадион „Васил Левски”. Иноваторът на българската поп музика е първия български поп изпълнител, който стъпи на 30 септември тази година на сцената на стадиона и изнесе двучасов спектакъл пред доволни както многогодишни, така и нови фенове, малки и големи. Мнението на хората и феновете бе единодушно – концертът е на световно ниво.

Фото кредит: Ели Дели

Видеото към новият сингъл на певеца – „Вселена“ от албума му „Вековна гора”, на който той е автор на музика , текст и аранжимент, а към финалните щрихи на лириката на песента се включва красиво и Георги Касабов – NDOE, потвърждава всичко това – настръхващи кадри от целият концерт и емоционална публика. Вдъхновение за написването на „Вселена“ е съпругата на Графа – Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото. Там където има музика, няма нужда от думи , а тук има много.

Фотограф: Нели Куртева

Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието – голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пиро-ефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Фото кредит: Рали Ветова

Изпълнителят на златни поп хитове като „Давам всичко за теб” , „Оставяш следи” , „Чуваш ли ме”, „Ако има рай”, „Никой” , „Дим да ме няма” и разбира се още много , последва примера на световни музикални звезди като Риана, Бионсе, Джей-Зи, Марая Кери и разбира се Киано Рийвс и се качи на столичното ни метро, за да пристигне за концерта си на време.  

https://www.instagram.com/reel/Cx0SUkKoSrH/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Фото кредит: Борис Урумов

„Ех, че беше хубавооооо! Благодарим, че ни върна в тази незабравима вечер и празник за българската музика! Респект!“ е един от първите коментари под публикуваното в YouTube канала на Монте Мюзик видео. Режисьори на продукцията са Вито Бонев и Свилен Славов, които са се справили отлично със задачата да филмират и пренесат усещането от концерта в клипа.

Владимир Ампов – Графа и Михаела Филева

Не е изненада, че Михаела Филева, дългогодишният артист на Графа от неговият лейбъл „Монте Мюзик” също се качи при обичаният певец и сподели еуфорията и емоцията от феноменалната вечер. Певицата от своя страна сподели следните красиви думи в нейната инстаграм страница:

„Незабравима вечер за българската музика! Сцена пълна с мечтатели, които знаят как да постигат и най-смелите си цели. Благодаря за удовоствието да споделим този момент! Нека е първият от многото предстоящи концерти на български поп изпълнители на Националния ни стадион! @vladimirampovgrafa, отваряш хоризонти за полет! “

Фото кредит: Ели Дели

След този феноменален успех на най-голямата ни сцена, всички се питат кой е следващият връх, който Графа ще изкачи. Докато узнаем, можем да се наслаждаваме на музиката и на песните от новия му албум „Вековна гора“, една от които е „Вселена“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.