fbpx

Дара Екимова с първи сингъл „Дишам” от предстоящия й нов албум

Written by on 17/10/2023

Дара Екимова с първи сингъл „Дишам” от предстоящия й нов албум

Дара Екимова, любимка и идол на много тинейджъри пусна новия си сингъл от предстоящия й албум. Песента е в типично нейно звучене – поп с нежно изпяване и текст възпяващ бивша любовна изгора и текуща, която лекува всички травми.

Младата певица винаги е съчетавала модерно и актуално поп звучене с дълбоко смислени текстове , отнасящи се до нейни лични преживявания.

 „Дишам. Вече можете да я чуете навсякъде. Когато я написах, беше много тъмно в мен. Тя дойде свише и донесе светлина. Приятно слушане, прегръщам ви. Ако ви е тъмно, става по-светло, обещавам.“ – написа очарователната певица в своята инстаграм страница.

От описанието на песента се разбира, че певицата е работила с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun) по парчето, а дали е работила и ще работи с него за напред, ще се разбере с излизането на албума й.

Песента излиза в седмицата на Световния ден на менталното здраве и това не е случайно за певицата. От самото начало на кариерата си, надеждата на поп музиката у нас е била адвокат за психическо здраве и е успявала да вникне в „обувките“ на младото поколение, което често може да е обект на любовни и ментални дерзания.

 В социалните мрежи Дара Екимова написа: „Всички сте ценни, обичани и скъпи. Вие, телата ви, умовете ви. Всички водим битки. Не забравяйте страстта си. Когато ми е най-тъмно и безнадеждно, се връщам към това, което ме пали.“

Певицата посвещава „Дишам“ на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти.

Песента може да слушате във всички дигитални стрийминг платформи.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.