fbpx

MONA преоткрива себе си в „Счупено сърце“

Written by on 17/08/2023

MONA преоткрива себе си в „Счупено сърце“

Mona се завръща с новата си песен „Счупено сърце“ след близо една година пауза от музикалната сцена . Тя е дело на съвместната работа с Искрен Тончев- Искрата, с когото младата певица отдавна иска да направи колаборация. „Искрен е страхотен професионалист, който знае как да разгърне потенциала на изпълнителя, с когото работи. Добър тандем сме с него, сработихме се чудесно. Дори не мога да нарека създаването на песента ,,работа”, защото процесът на писане беше изпълнен с много истински, вдъхновяващи и смислени приятелски разговори. Усещам го близко до моето сърце и знам, че заедно творим красота“, обобщава Mona.

Новият сингъл на изпълнителката „Счупено сърце“ е посветен на любовта

Докато реализира песента, тя преминава през много трудности в личен план. По време на процеса на създаване на „Счупено сърце“ приключва 4-годишна връзка и открива убежище за емоциите си именно в тази песен. „Оказа се, че песента бе единственото нещо, което не се промени около мен и моя живот. Аз се промених, следователно се промениха и хората около мен. Тя не ме изостави за нито един миг и беше моя подкрепа през цялото време. Всъщност аз усетих душата на песента, защото зад един текст не трябва да стоят просто красиви думи. За да има смисъл, тя се нуждае от преживявания, изпитания и прозрения“, споделя Mona.

„И ако се замислим, в живота нямаме гаранция за нищо. Любовните пориви вдъхновяват. Влюбването вдъхновява, но най вече музата идва, когато сърцето страда. Докато бях сама, в ума ми нахлуваха различни мисли, които ме караха да се чувствам тъжна. Знаех, че имам любов в живота си, но за жалост, тя не беше постоянна“, допълва Mona.

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, с когото Mona работи за пръв път, а оператор е Христо Спиридонов. Снимките протичат във Варна, където екипът пресъздава една лятна любовна история между изпълнителката и модела Адриян Дянков.

„Счупено сърце“ е заглавие, което може да се разчете различно от всеки. Сърцето на човек може да е „счупено“ от любов. Счупването може да е породено от загуба на близък или от загуба на самия теб. Важното е да пресъздадем от счупването нова любов или сила, с която да се появим в света още по-мъдри, целеустремени и амбициозни. Надявам се слушателите да разберат моето послание”, заключва Mona.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.