fbpx

Виолина Доцева представи песента „ЩЕ“ с видео под вода

Written by on 31/07/2023

Виолина Доцева представи песента „ЩЕ“ с видео под вода

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи песента „ЩЕ“. това е вторият й сингъл. Музикалното видео отново е дело на успешния режисьор Димитрис Георгиев, с когото Виолина реализира и видеото към дебютния си сингъл “НАУЧИ МЕ”.

Виолина споделя за композицията:

“Песента „ЩЕ” е нова смелост за мен. Усетих, че съм готова да рискувам и да се хвърлям, без да се спирам. Ново умение, което ме накара да провокирам и изпитам себе си. Този година усещам промяна, израстване. Изследвам, вглеждам се в смелостта, увереността и най-вече във вярата в самите нас. Вярвам в нашите възможности, умения, качества и усещания. Намирам сила в себе си, която някак свети и в другите, и все повече разбирам, че можем много, и ЩЕ го постигнем, ако наистина го искаме!

Текстът и мелодията са композирани на китара от Виолина Доцева. Аранжиментът и музиката са дело на певеца Робeрто Николов – Robi, и неговото студио – Blue Minor Studio. Той е познат още със страхотните аранжименти към песните на дует “МОЛЕЦ”. В аранжимента на вокалите се включи певецът Волен Милчев – VOLEN. Миксът и мастерингът са на Димитър Ганчев.

Виолина ушила роклята специално за клипа

Подводното музикално видео е режисирано от Димитрис Георгиев. Той е и автор на иновативната идея, която се реализира за първи път в музикално видео в България. Оператор на лентата е Дамян Димитров, монтажът е дело на Виктория Караколева. CGI ефекти (artist) от Радослав Укалски, продуцент и дизайнер в продукцията е самата Виолина Доцева, чието дело е ефирната червена рокля в клипа. Самата тя споделя, че е ушила роклята специално за клипа и това е първата ѝ завършена дизайнерска творба. Видеото е заснето в “MN DIVe” студио на фотографа Мира Недялкова.

Снимка постер: Александър Станишев

Виолина е популярна с участието си в театралните постановки „Бесове“, „Жана д’Арк“, „Свекърва“, „Моби Дик“, “Глупаци” и в сериалите „Татковци“ и „Откраднат Живот“, а често се изявява и като уличен музикант. Завършила актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на Проф. Д-р Атанас Атанасов и музикална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“. В момента е част от трупата на ДТ “Рачо Стоянов” – гр. Габрово. Уличен музикант е от 8 години. Свири на китара и пиано, а отскоро композира и авторска музика. Взима участие в главна роля в късометражните филми „Между мен и теб“, където изпява и оригиналната песен към филма, „Театрален романс“, „RUTH“, „At his doorstep“, „През нейните очи“, „Стъпки“, „Експериментът“ и др.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.