fbpx

Михаела Филева по-гореща от лятото в „Любов без имена“

Written by on 26/07/2023

Михаела Филева по-гореща от лятото в „Любов без имена“

В разгара на лятото Михаела Филева представя новия си сингъл „Любов без имена“.  Песента „пари повече от юни“, както се пее в нея, а видеото ни отвежда на необичайно място, напомнящо за Марс.

Дъх на море, свежест и нежност носи мелодията на „Любов без имена“, а кадифеният глас на Михаела Филева ни разказва романтична история за любов и споделеност. Визуализацията на Павлин Иванов – Башмоушън печели вниманието на зрителя още в първия кадър. На него виждаме красивата поп дива на една ръка разстояние от огромна луна.

Автори на музиката на „Любов без имена“ са музикалният директор на Монте Мюзик Веселин Ценов – Algoriddim, латвийската певица и автор Марта Григале и Константин Ангелов от Ogi23. Михаела Филева и Искрен Тончев – Искрата създават текста към нея. Песента е един от тринайсетте трака, създадени от Михаела и международен авторски екип на творчески лагер в края на април. Крайният резултат от кемпа ще бъде новият албум на певицата. Датата на премиерата му вече е анонсирана – 20 октомври. Към момента е ясно, че той ще бъде представен с концерт в София. Очаква се обявяването на мястото и пускането на билетите в продажба.

В момента Михаела репетира лайв версията на новата песен „Любов без имена“ заедно с музикантите си, за да бъде включена в следващите два концерта от клубното турне на певицата – 17 август в Бургас (HashtagPAVILION) и 18 август във Варна (Ментол).


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.